Bu Blogda Ara

22 Ekim 2012 Pazartesi

En Büyük Olmak İçin

Agamez smaç vururken

Geçtiğimiz sezon CEV Şampiyonlar Ligi’nde Final Four’a kalarak, Türk Erkek voleybolunda bir ilke imza atan ve tarihe geçen Arkasspor, bu sene de Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil edecek.

Transfer döneminde çok büyük değişiklikler yapmayan İzmir temsilcisi, takımın kilit taşlarından olan pasör çaprazı Liberman Agamez’i, smaçörler Gordon Perrin’i, Paulo Bravo’yu ve orta oyuncu Justin Duff’u kadrosunda tuttu. Halkbank’tan libero Hasan Yeşilbudak’ı ve pasör Mustafa Ramazanoğlu’nu kadrosuna katan Arkasspor, bu senede şampiyonlar liginde iddiasını koruyor.
Arkasspor'un sevinci
Arkas, 24 Ekim’de, sezonun ilk Şampiyonlar ligi karşılaşmasında, Bulgaristan temsilcisi Marek Union-Ivkoni DUPNITSA ile İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda karşılaşacak. Bulgaristan temsilcisiyle ilgili bilgi vermek gerekirse; geçen sene “National Championship”  turnuvasında final oynayarak  2. olan takımın, Şampiyonlar Ligi’nde çok fazla tecrübesi bulunmamaktadır. Genç oyunculardan kurulu takımın boy ortalamasının yüksek olması rağmen hücumda çok etkili değiller. Ayrıca Arkas karşısında savunma odaklı bir oyun sergileyeceklerini ve Agamez-Bravo ikilisinin oyunları karşısında blok hattının çok zayıf düşeceğini düşünüyorum.
‘En büyük olma’nın ilk adımını kendi seyircisi karşısında atacak olan Arkas, hem kulüp yönetimi hem de takım olarak en büyük olma hayallerini gerçekleştireceklerine ve bu senede Türk Erkek voleyboluna yeni bir ilk getireceklerine inanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder